Afdelingsinformatie

Sylviuslaan 11 9728 NS Groningen info@omcnoord.nl

[050] 368 22 22
meer informatie........... meer informatie...........

Nachtlenzen

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van Nachtlenzen. Daarmee heb je volledige vrijheid, want overdag hoef je geen bril of lenzen te dragen.

‘s Nachts lenzen dragen ?

Steeds meer mensen kiezen voor Nachtlenzen want zonder bril of lenzen de hele dag scherp zien, is het meest comfortabel. Nachtlenzen draag je alleen maar ‘s nachts en overdag heb je dan - zonder bril of lenzen- het scherpste zicht. Je hoeft er niet aan te wennen, want ze voelen direct prettig aan. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen - zonder dat je er iets van merkt- je ogen. Het Nachtlensmateriaal laat extreem veel zuurstof door en heeft daardoor de minste invloed op je oog. Nachtlenzen zijn volkomen veilig, je kunt ze de hele nacht dragen. Het is een fantastische uitvinding voor alle mensen die een bril of lenzen moeten dragen. En vooral voor mensen die soms last hebben van droge of gevoelige ogen.

 

 

Hoe werkt de Nachtlens nou precies?

Een Nachtlens heeft geen direct contact met het hoornvlies, maar drijft op de traanfilm. Door de speciale vorm van de lens zorgt de traanfilm dat de voorkant van het hoornvlies ietsje platter wordt. Daardoor kun je dan een of twee dagen scherp zien. Het grote voordeel van alleen ‘s nachts lenzen dragen is dat je ogen overdag volledige rust krijgen. Als je ‘s morgens vroeg wakker wordt, doe je je Nachtlenzen gewoon uit en ga je aan de slag, zonder lenzen of bril. En dat geeft je een fantastisch vrij gevoel. Vooral als je veel sport of tot ‘s avonds laat uitgaat.

 

Bel eens voor een gratis informatie afspraak.

U bent bij ons van harte welkom. Maak van de mogelijkheid gebruik om een gratis informatiegesprek  te plannen met één van onze contactlensspecialisten. Zij vertellen u graag meer over dé comfortabelste manier van lenzen dragen.